Iti amintesti cand iti povesteam de cele 3 categorii mari de pigmenti? Parca tin minte ca ti-am scris de antociani...cum ca ei sunt cei mai instabili si la temperaturi scazute vireaza in spectru de rosu, iar la temperaturi ridicate (cumulate, bineinteles, aceste temperaturi cu alti fc de mediu) scade cantitatea pigmentilor si nuantele trec in roz, fucsia, mov pana la incolor pt ochiul uman(cazul frunzelor de mar, vita-de-vie etc). Remember?
Nu ai intalnit fenomenul pt ca fie sunt modificati genetic si diferentele sunt insesizabile, fie sunt plante clasice, nu hibrizi si nici in cazul lor nu vezi diferenta...culoarea variind cu cateva tonuri/nuante. Imposibil, daca ai classic apricot sau classic pink sa nu vezi diferenta.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
pot sa fie diferente si de la o floare la alta!